Du er landet på Vov.dk, det helt rigtige sted at finde Trixie hundeshampoo. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trixie hundeshampoo tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trixie Aloe Vera Hundeshampoo (250 ml)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Helsebixen.dk.

Her kan “Trixie Aloe Vera Hundeshampoo (250 ml)” fås til 35,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne variant af Trixie hundeshampoo indeholder fugtgivende, helende aloe veraTrixie hundeshampoo med aloe vera er udviklet specielt til pelspleje hos hunde af alle racer.
Den er blandt andet rig på aloe vera, som har naturligt fugtgivende, helende og ant…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: Trixie Langhår Hundeshampoo (1000 ml)

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe Trixie Langhår Hundeshampoo (1000 ml) til kun 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Trixie hundeshampoo til langt hår sikrer dit kæledyr en effektiv forebyggelse af filtret pelsTrixie hundeshampoo til langt hår er udviklet specielt til at sikre din firbenede, bedste ven en dejlig blød og velplejet pels.
Den milde formel er velegnet til s…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Trixie Two In One Hundeshampoo (250 ml)

Næste anbefaling er “Trixie Two In One Hundeshampoo (250 ml)”.

Dagens bedste tilbud på “Trixie Two In One Hundeshampoo (250 ml)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 35,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Trixie Two in One hundeshampoo giver din firbenede, bedste ven de gode egenskaber fra to plejeprodukter i étTwo in One fra Trixie er en kombineret hundeshampoo og -balsam udviklet specielt til at sikre din hund en blød og glansfuld pels, som er let at red…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: Trixie Neutral Hundeshampoo (1000 ml)

Produkt nummer 4 på vores “Trixie hundeshampoo-liste” er Trixie Neutral Hundeshampoo (1000 ml) som du lige nu kan købe for 79,- hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
HUNDESHAMPOO   Shampoo til hunde og katte, der er god for kæledyrets hud og hår samt giver en frisk og ren følelse. Fordel nemt shampooen i kæledyrets år og skyl ud med vand….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

5: Trixie Langhår Hundeshampoo (250 ml)

Forhandlerens beskrivelse:
Denne hundeshampoo fra Trixie er udviklet specielt til langhårede hundeTrixie hundeshampoo til langt hår er udviklet specielt til at sikre din firbenede, bedste ven en dejlig blød og velplejet pels.
Den milde formel er velegnet til sensitiv hud – også hos…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

6: Trixie Filt Fjerner Hundeshampoo (250 ml)

Forhandlerens beskrivelse:
Gør udredning nemmere og forebygger sammenfiltninger specielt til langhårede hunde….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

7: Trixie Pels Plejende Hundeshampoo (250 ml)

Forhandlerens beskrivelse:
PLEJENDE SHAMPOO TIL DIN HUND Plejende hundeshampoo fra Trixie.
Shampooen renser pelsen samtid med at hjælper med at undgå indfiltringer i pelsen. VÆRD AT VIDE OM TRIXIE PELS PLEJENDE HUNDESHAMPOO Shampooen giver en naturlig smuk og ren pels….

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

8: Trixie Kokosolie Hundeshampoo (250 ml)

Sidste produkt på vores liste er Trixie Kokosolie Hundeshampoo (250 ml) som vi har fundet til 35,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne variant af Trixie hundeshampoo er baseret på nærende kokosolieDenne variant af hundeshampoo fra Trixie er udviklet specielt til daglig pleje af din hunds pels.
Den er rig på ægte, naturlig kokosolie, som er kendt for sine fugtgivende, nærende og blø…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Dyreste Trixie Hundeshampoo på listen er Trixie Langhår Hundeshampoo (1000 ml) fra Helsebixen.dk med en pris på 79.00. Billigste udvalgte Hundeshampoo er Trixie Aloe Vera Hundeshampoo (250 ml) som du kan købe for 35.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 44 kr.
Ovenstående Trixie Hundeshampoo data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Trixie Hundeshampoo tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hundeshampoo guides:

Fandt du ikke det rigtige Hundeshampoo blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hundeshampoo: