Du er landet på Vov.dk, det helt rigtige sted at finde hundegodbid. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hundegodbid tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trixie Jule Hundegodbidder – Hjerter – 140g – Sukkerfrie

  • Dagens pris: 14,50 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 29.00, nu kun 14,50.
    Du sparer 14 kr. / 50 %
  • Fundet hos Dyreverdenen
  • Mærke: Trixie

Vores første anbefaling er “Trixie Jule Hundegodbidder – Hjerter – 140g – Sukkerfrie” fra mærket Trixie.

Produktet er lige nu på tilbud hos Dyreverdenen hvor prisen er sat ned fra 29.00 til 14,50 – en besparelse på 14 kr. / 50 %

Se hos Dyreverdenen ❯❯

2: Carnilove Meat Jerky Hundegodbidder – Med Okse – 100g – Kornfrie – EU

Anden anbefaling har vi fundet hos Dyreverdenen, hvor du kan købe Carnilove Meat Jerky Hundegodbidder – Med Okse – 100g – Kornfrie – EU til kun 39,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

3: Carnilove Knasende Hundegodbidder – Med Lam & Tranebær – Kornfrie & Sukkerfrie

Næste anbefaling er “Carnilove Knasende Hundegodbidder – Med Lam & Tranebær – Kornfrie & Sukkerfrie”.

Dagens bedste tilbud på “Carnilove Knasende Hundegodbidder – Med Lam & Tranebær – Kornfrie & Sukkerfrie” har vi fundet hos Dyreverdenen hvor prisen lige nu er 29,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

4: Duvo+ TLC Hundegodbidder – Med Lam – 100g – 70% Kød – EU

Sidste produkt på vores liste er Duvo+ TLC Hundegodbidder – Med Lam – 100g – 70% Kød – EU som vi har fundet til 19,- hos Dyreverdenen.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hundegodbid i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hundegodbid:

Dyreste Hundegodbid på listen er Trixie hundegodbidder, Trainer Snack Balls m. lam – 500g fra Med24 med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Hundegodbid er Vitakraft Hundegodbid beefstick HYPOALLERGENIC som du kan købe for 4.95 hos Os Med Kæledyr. Forskellen på de to priser er 94.05 kr. – de 4 Hundegodbid vi har fundet koster i gennemsnit 569.35 kr.
Ovenstående Hundegodbid data og priser er hentet fra 6 butikker (Dyreverdenen, Os Med Kæledyr, Med24, Proshop.dk, Gilpa ApS, Bovbjerggaard.dk). Alle Hundegodbid tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hundegodbid guides:

Fandt du ikke det rigtige Hundegodbid blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hundegodbid: