Du er landet på Vov.dk, det helt rigtige sted at finde Trixie hundehalsbånd. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trixie hundehalsbånd tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Trixie Active Comfort Hundehalsbånd – Med Rhinsten – Sort

  • Dagens pris: 175,20 kr.
  • Fundet hos Dyreverdenen
  • Mærke: Trixie

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dyreverdenen.

Her kan “Trixie Active Comfort Hundehalsbånd – Med Rhinsten – Sort” fås til 175,20 kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

2: Trixie Premium Hundehalsbånd i Nylon – Coral – Flere Størrelser

Anden anbefaling har vi fundet hos Dyreverdenen, hvor du kan købe Trixie Premium Hundehalsbånd i Nylon – Coral – Flere Størrelser til kun 20,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

3: Trixie Premium Hundehalsbånd i Nylon – Apple Grøn – Flere Størrelser

Næste anbefaling er “Trixie Premium Hundehalsbånd i Nylon – Apple Grøn – Flere Størrelser”.

Dagens bedste tilbud på “Trixie Premium Hundehalsbånd i Nylon – Apple Grøn – Flere Størrelser” har vi fundet hos Dyreverdenen hvor prisen lige nu er 20,- kr.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

4: Trixie Premium Hundehalsbånd i Nylon – Granit Grå – Flere Størrelser

Sidste produkt på vores liste er Trixie Premium Hundehalsbånd i Nylon – Granit Grå – Flere Størrelser som vi har fundet til 20,- hos Dyreverdenen.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Trixie hundehalsbånd i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Trixie hundehalsbånd:

Dyreste Trixie Hundehalsbånd på listen er Trixie Active Comfort Hundehalsbånd – Med Rhinsten – Sort fra Dyreverdenen med en pris på 175.20. Billigste udvalgte Hundehalsbånd er Trixie Premium Hundehalsbånd i Nylon – Coral – Flere Størrelser som du kan købe for 20.00 hos Dyreverdenen. Forskellen på de to priser er 155.2 kr. – de 4 Trixie Hundehalsbånd vi har fundet koster i gennemsnit 177.8 kr.
Ovenstående Trixie Hundehalsbånd data og priser er hentet fra 1 butikker (Dyreverdenen). Alle Trixie Hundehalsbånd tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hundehalsbånd guides:

Fandt du ikke det rigtige Hundehalsbånd blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hundehalsbånd: