Du er landet på Vov.dk, det helt rigtige sted at finde hundeskål. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle hundeskål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fake News Foldbar Hundeskål

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos CoolStuff.dk.

Her kan “Fake News Foldbar Hundeskål” fås til 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
En rejseskål til vovsen er praktisk både til bilferien og på togturen eller den rigtig lange gåtur! Fake News fra Kikkerland er en foldbar hundeskål i stof, der ikke bare er ekstremt praktisk, men også cool med sit avislook….

Se hos CoolStuff.dk ❯❯

2: Hundeskål der får din hund til at spise langsommere

  • Dagens pris: 99,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 169,-, nu kun 99,-.
    Du sparer 70 kr. / 41 %
  • Fundet hos Satana.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Satana.dk, hvor du kan købe Hundeskål der får din hund til at spise langsommere til kun 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Spis langsom hundeskål Rigtig ideel hundeskål til de hunde der hugger maden i sig på nul tid.
Med denne hundeskål undgår man hunden sluger maden i sig, ofte med det resultat at maden kommer op igen eller i værste tilfælde en vridning i maven.
Hjælper ogs…

Se hos Satana.dk ❯❯

3: Hundeskål i rustfri stål, 2.8 liter

Næste anbefaling er “Hundeskål i rustfri stål, 2.8 liter”.

Dagens bedste tilbud på “Hundeskål i rustfri stål, 2.8 liter” har vi fundet hos MyPets.dk hvor prisen lige nu er 45,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Rustfrit stål egnet for opvaskemaskine passer til skålesæt/hundebar.
Materiale: Rustfri stålStørrelse: 2,8 l/ ø24 cm…

Se hos MyPets.dk ❯❯

4: Hunter – Hundeskål I Keramik – Grå – 1100 Ml

Produkt nummer 4 på vores “hundeskål-liste” er Hunter – Hundeskål I Keramik – Grå – 1100 Ml som du lige nu kan købe for 189,- hos ActivePet.dk

Forhandlerens beskrivelse:
HUNTER Eiby Keramik Skåle er super fine og funktionelle vand- og foderskåle. De er fremstillet i keramik i et super flot og stilfuld design, som passer til det moderne hjem.    Skålene har en silikonering i bunden, der sikre at skålen står godt fast på gu…

Se hos ActivePet.dk ❯❯

5: Hundeskåle i stativ – Medium (Hvid) – Desco fra Miacara

  • Dagens pris: 1595,- kr.
  • Fundet hos PetLux.dk
  • Farve: Hvid

Forhandlerens beskrivelse:
Bring et strejf af nordisk stil ind i dit køkken med Desco det moderne foderstativ med skåle til hunde.
Desco mad og vandskåle stativ er lavet af en pulverlakeret aluminiumsramme og er udstyret med to skåle i rustfrit stål. Designet til at tilfredsstill…

Se hos PetLux.dk ❯❯

6: Woof hundeskål i plastik med rustfri stål skål

Sidste produkt på vores liste er Woof hundeskål i plastik med rustfri stål skål som vi har fundet til 59,- hos Alttilhundogkat.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Woof hundeskål i plastik med rustfri stål skål.Skridsikker pga.
gummiring rundt i kanten af bunden….

Se hos Alttilhundogkat.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste hundeskål i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse hundeskål:

Dyreste Hundeskål på listen er Hundeskåle i stativ – Large (Hvid) – Desco fra Miacara fra PetLux.dk med en pris på 1995.00. Billigste udvalgte Hundeskål er Hundeskål Midlum som du kan købe for -1.00 hos Marineudstyr.dk. Forskellen på de to priser er 1996 kr.
Ovenstående Hundeskål data og priser er hentet fra 19 butikker (CoolStuff.dk, Satana.dk, MyPets.dk, ActivePet.dk, PetLux.dk, Alttilhundogkat.dk, Animondo, Mostersskur.dk, Hellers, Canem, Naturdyret.dk, Marineudstyr.dk, Doksie.dk, GrejFreak.dk, Bazta.com, Gucca.dk, Campstuff, Boboonline.dk, Coolshop.dk). Alle Hundeskål tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hundeskål guides:

Fandt du ikke det rigtige Hundeskål blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hundeskål: